Werkwijze

Wat wij doen

Marvin's Maatwerk wilt horecaondernemingen nog meer laten groeien. Dit doen wij door op-maat-gemaakte en gepersonaliseerde horeca producten te maken. Door unieke producten met uw horeca branding op een effectieve wijze in te zetten, kunt u als horecaondernemer altijd top-of-mind blijven.

U heeft het als horecaondernemer al druk genoeg, daarom nemen wij zoveel uit handen als mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar om u te ontzorgen, zodat u zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het runnen van uw horecaonderneming.

Neem contact op om de mogelijkheden met onze experts te bespreken!

1. Brainstormen

Wij bespreken samen welke horeca producten het meest effectief zijn voor uw horecaonderneming. U heeft wellicht al een aantal producten in gedachten. Zo niet, dan helpen onze experts u graag met het maken van de juiste keuzes. Wij brengen in kaart hoe en welke producten u geleverd wilt hebben en sturen u zo snel mogelijk een passend voorstel op maat.

U kunt al onze producten terugvinden op de site. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze collecties: vetvrij papier, wijnglazen, menumappen, tafels, steakmessen, menukaarthouders en serveerplanken.

brainstormen horeca producten

2. Adviseren

Zodra u geschikte horeca producten gekozen hebt, gaan we beginnen aan de tweede stap: invulling geven aan passend maatwerk. Wij verzorgen maatwerk door producten te personaliseren en/of volledig op maat te maken. Klik hier voor afgeronde projecten. Zodra wij de juiste bestanden met eventueel daarbij uw input hebben ontvangen, sturen wij u de eerste proefdrukken (personaliseren) of technische tekeningen (op maat maken).

2.1. Personaliseren

Wij kunnen uw eigen logo of tekst laten terugkomen op vrijwel alle producten. Dit doen wij door middel van branden, graveren en bedrukken. U kunt dus een eigen ontwerp aanleveren om ervoor te zorgen dat uw horecaonderneming binnen no-time unieke producten in huis heeft die uw klantvoldoening en naamsbekendheid verhogen. De prijzen van de personalisatiemogelijkheden kunt u terugvinden door op de bovenstaande drie links te klikken.

personaliseren voor horeca

2.2. Op maat maken

Wij kunnen horeca producten geheel op maat maken. Denk aan servetten of papieren zakjes in alle denkbare kleuren, formaten, vormen en materialen. Hotel deurhangers, van leder of vilt en waspapier, die ook nog eens kunnen worden voorzien van gravures in zilver, goud, wit en nog veel meer kleuren. Stoelen en banken in wel 70 kleuren leer en serveerplanken met uitsparingen voor elk gewenst sausbakje (die wij ook in ons assortiment aanbieden).

Als we een product geheel op maat maken, en u heeft hiervan geen technische tekening dan rekenen wij voor het maken hiervan €45,- per product (ex. btw). De technische tekening van dat product is vervolgens uw eigendom.

op maat gemaakt horeca product

3. Leveren

Wanneer u onze tekening(en) en voorstel goedgekeurd heeft, gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Gemiddeld is onze levertijd drie weken. Zodra wij klaar zijn, controleren wij uw producten waardoor wij kunnen garanderen dat wij onze levering adequaat uitvoeren. Daarna verzorgen wij de verzending van uw producten. Dit kunnen wij doen met behulp van onze logistiek partners, maar wij kunnen ook de levering met eigen vervoer invullen.

De bezorgkosten zijn €9,99 bij bestellingen onder de €500,- en bij bestellingen boven de €500,- zijn de bezorgkosten voor onze rekening.

leveren horeca producten

4. Bijsturen

Nadat u de producten heeft ontvangen houden wij contact om te kijken hoe u deze ervaart. We zijn uiteraard benieuwd naar de reactie van uw gasten en personeel. Onze insteek is om u altijd tevreden te stellen. Wanneer u nieuwe horeca producten nodig heeft, produceren wij deze met passie voor u. Eventueel passen wij ontwerpen aan en experimenteren met nieuwe ontwerpen en designs. Zo zijn uw producten altijd bij de tijd en verzorgt u altijd een unieke beleving voor uw gasten.

Neem contact op om de mogelijkheden met onze experts te bespreken!

bijsturen horeca producten