Verhaal

Waar het begon... De Hogeschool Utrecht

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar van de opleiding is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met vijf medestudenten heeft Marvin toen een serveerplank met 2 inkepingen ontwikkeld om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan. Destijds konden wij de inkepingen niet op maat maken, waardoor onze plank maar voor één type sausbakje gebruik kon worden. Hierdoor verkochten wij gedurende het project helaas geen één plank!

Geen één plank verkocht. Hoe nu verder?

Nadat het project was afgerond heeft Marvin in 2018 het bedrijf Marvin's Maatwerk opgericht (voorheen Marvin's Borrelplanken/Horecaplanken). Hij is gestart door op zoek te gaan naar de juiste houtbewerkers en fabrikanten in zowel binnen- als buitenland. Nadat hij de juiste leveranciers had gevonden, is hij direct op zoek gegaan naar de eerste klant. Met een plank onder zijn arm, is hij toen tientallen horecazaken in Utrecht afgegaan. Snel volgde onze eerste klant, maar dit was geen restaurant, maar een meubelzaak! 

Hoe kan dat? Toen Marvin langsging bij restaurant Bij Moov, wisten zij dat de meubelzaak tegenover hen op zoek was naar een Utrechtse plank. Dit moest een plank zijn met de Domtoren erin gegraveerd. Marvin heeft toen zijn eerste plank verkocht aan Geert Fuhren (links op de foto) van De Koperen Bel.

geert en marvin

Van Marvin's Borrelplanken, naar Marvin's Maatwerk

Waar we ooit begonnen zijn met het maken van houten planken op maat, maken wij nu véél meer dan dat. Wij hebben allerlei producten toegevoegd om ons assortiment uit te breiden. Ons grootste succesverhaal zijn de nieuwe houten menukaarthouders en de glazen. Onze houders zijn geliefd onder de Nederlandse en Belgische horeca omdat wij gespecialiseerd zijn in het personaliseren en op maat maken van deze producten. De glazen met eigen logo zijn een favoriet om in te zetten als relatiegeschenk.

Wij gaan deze koers voortzetten want ons streven is om dé relatiegeschenk- en horecaspecialist te worden voor op-maat-gemaakte producten in Nederland en België.