Projecten voor toeleveranciers horeca

Good Meat 

Marvin's Maatwerk heeft voor Good Meat snijplanken gemaakt. Deze planken zijn gemaakt en geleverd in december 2019. Het betreffen snijplanken met een mooie, rustieke branddruk van 't logo. De planken werden gebruikt voor relatiegeschenken en kerstpakketten voor personeel.

good meat project

LEVO

Marvin's Maatwerk heeft voor LEVO sachethouders op maat gemaakt. Deze bakjes zijn gemaakt en geleverd in december 2019. Het betreffen bakjes die zijn geolied en gegraveerd met logo's van LEVO. De bakjes worden gebruikt voor saus sachets. De sachethouders kunt u niet in onze webshop terugvinden, maar zijn wel te koop op aanvraag.

levo sausbakjes

Nice to Meat

Marvin's Maatwerk heeft voor Nice to Meat eiken planken op maat gemaakt. Deze planken zijn geleverd in maart 2019. Het zijn robuuste eikenhouten planken waarbij elk handvat handgemaakt is. Zo is elke plank uniek. De planken worden gebruik om op een ambachtelijke wijze vlees te presenteren. De Nice to Meat planken zijn geheel op maat gemaakt en zijn daarom alleen op aanvraag te koop.

nice to meat planken

TLANT

Marvin's Maatwerk heeft voor TLANT planken met schors gemaakt. Deze planken zijn gemaakt en geleverd in 2019. Het betreffen ovale planken met schors die zijn voorzien van inkepingen voor jampotten en metalen kaartjes, en een rustieke branddruk van 't logo en de USP's. Deze planken worden gebruikt voor het presenteren van jampotten op ontbijtbuffetten bij hotels, vergadercentra, etc.

tlant planken

Zaanse Mayonaise

Marvin's Maatwerk voor Zaanse Mayonaise hebben wij ronde serveerplanken gemaakt. Deze planken hebben wij gemaakt en geleverd in december 2019. Het betreffen modellen die zijn voorzien van 't logo van Zaanse Mayonaise. De planken werden gebruikt om weg te geven aan relaties en personeel voor kerst.

zaanse mayo project

Sonnema

Voor het 160-jarig jubileum van Sonnema heeft Marvin's Maatwerk houten aankoopcertificaten gemaakt. De klanten van Sonnema die een fles hadden aangekocht van de allereerst gebrouwen badge Sonnema 1860 flessen, kregen hier een mooi houten aankoopcertificaat bij. Deze certificaten zijn gemaakt en geleverd in augustus 2020.