Steakmessen graveren

Steakmessen laten graveren

Bij Marvin's Maatwerk bieden wij allerlei soorten steakmessen aan. Het houten of kunststof heft dient zich uitstekend om te graveren. We branden met precisie de gravure diep genoeg zodat u het goed kan zien zonder dat het lastig is om schoon te maken.

Wilt u echt iets unieks in jouw horecazaak? Dan kies u voor gegraveerde steakmessen.

De steakmessen graveren wij met onze eigen machines zodat we wij totale controle hebben over het productieproces. Hierdoor kunnen wij snelle levertijd en foutloze productie garanderen. Lees hier meer over hoe wij graveren. 

Het graveren van onze horeca steakmessen is altijd €2,50 per gravure (ongeacht materiaal of product) + €20,- opstartkosten per ontwerp (ex. btw). 

steakmes graveren

Wat hebben wij van u nodig?

U dient uw logo of tekst als vectorbestand te sturen (.ai of .eps bestand). Graag ontvangen wij ook de gewenste grootte en de gewenste positie van de gravure.

  • Een vectorbestand is een afbeelding die groter of kleiner kan worden gemaakt zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt.
  • Als u geen vectorbestand heeft, dan kunnen wij nog uw afbeelding uiteraard wel graveren. Alleen dan is de kwaliteit van de gravure minder.

Als u graag een vectorbestand wilt, dan kunnen wij dit voor €20,- (ex. btw) doen Het vectorbestand is daarna uw eigendom. Neem contact op voor meer informatie.

steakmes met logo