Bedrukt Servies

VERSTERK JE MERK MET JE EIGEN LOGO OP PORSELEIN

Ben jij op zoek naar een bijzondere manier om je huisstijl door te voeren en je logo extra kracht te geven? Door het bedrukken van servies kun je op een persoonlijke en onderscheidende manier je merk versterken en je naamsbekendheid vergroten. Of het nu gaat om alleen borden of om het hele servies, alles is mogelijk. We hebben de beschikking over een decoreeratelier waar jouw logo wordt ingebrand in het glazuur. Hierdoor is de bedrukking niet alleen krasvrij, maar ook vaatwasserbestendig. 

bedrukt steak bord loetje bedrukt bord catch bedrukt servies met kreeft bedrukt servies lucky's

 

Glaswerk bedrukken

Ook glas bedrukken met logo draagt bij aan je merkwaarde. Door het logo op de juiste hoogte te laseren kan deze tevens dienen als maatstreep en wordt er nooit meer te veel of te weinig ingeschonken. Lasergraveren is permanent, waardoor het logo niet vervaagt of slijt. Bovendien is de gravure 100% vaatwasserbestendig.

bedrukt kopje douwe egberts bierglas bedrukt met logo wijnglas bedrukt met logo oven voor bedrukken servies: decoreeratelier

Prijzen

Op het gebied van bedrukken zijn er veel mogelijkheden. Afhankelijk van de gewenste grootte, de hoeveelheid kleuren en de oplage wordt de prijs bepaald. Neem contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

Leveringstermijn

Bij bedrukking is de leveringstermijn doorgaans twee weken, afhankelijk van de ordergrootte en de beschikbare ovenruimte. Bij laseren hangt de leveringstermijn af van het type glas, het ontwerp en de beschikbaarheid.

Proefdruk

Mocht je een proefdruk wensen, dan is dit uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.