Serveerplanken graveren

Uw eigen logo of tekst graveren serveerplanken? Het kan op 2 manieren!

Op onze site vindt u al onze houten serveerplanken. We hebben serveerplanken voor elke onderneming.

1. Serveerplanken graveren 

Nadat u de keuze voor een serveerplank gemaakt hebt, vragen we u om de gewenste gravering (naam, logo of afbeelding) naar ons op te sturen, dan gaan we hiermee onmiddellijk aan de slag.

  • Het graveren gebeurt met onze lasergraveermachine. Daarmee branden we heel precies uw ontwerp in het hout. Dit doen we diep genoeg zodat de gravure voor uw gasten goed te zien zijn, maar niet te diep zodat u gemakkelijk de gravure kunt schoonmaken.
  • De gravering wordt ingesteld in de machine waarna we beginnen met graveren. Zodra de machine uw plank heeft gegraveerd, halen we deze eruit en beginnen aan de volgende! Neem nu contact op.

Het graveren van onze producten is altijd €2,50 per gravure (ongeacht materiaal of product) + €20,- opstartkosten per ontwerp (ex. btw). 

Lees hier meer over onze graveermogelijkheden.

Foto van gegraveerde plank

2. Serveerplanken branden 

We kunnen uw logo of tekst branden. Hiermee creëren wij een rustieke, vintage druk van uw logo of tekst

  • Nadat wij uw producten hebben gebrand, is de brandstempel (met houten handgreep) uiteraard uw eigendom.
  • Branden is veel sneller (2-5 seconden) aan te brengen dan graveren (gemiddeld 2-3 minuten). Daarom is de stukprijs lager dan bij graveren. 

Bij ons is branden altijd €0,50 per branddruk (ex. btw). De kosten voor het laten maken van de brandstempel is variabel (afhankelijk van de lengte x breedte van de stempel). Neem nu contact op.

Kijk hier voor meer info over het branden.

foto van gebranddrukte plank

Serveerplanken met uw ontwerp gemakkelijk bestellen

Sommige tapasplankjes hebben een handige greep hebben zodat u deze gemakkelijker kunt vastpakken. 

planken met uw logo

Waarom Marvin's Maatwerk?

  • Omdat wij uw de serveerplanken op voorraad hebben, eigen graveermachines en brandstempel-apparatuur hebben.
  • Wij hebben experts die u kunnen adviseren zodat u altijd waar voor uw geld krijgt.
  • Doordat wij alles in eigen beheer hebben, hebben wij totale controle over het productieproces. Hierdoor kunnen wij snelle levertijd en foutloze productie garanderen. 
Op deze pagina leest u meer informatie over hoe wij van begin tot eind te werk gaan. Wij gaan graag voor u aan de slag!

foto van graveermachine

Waarom serveerplanken met eigen logo of tekst?

Als onderneming zijnde is klantbeleving erg belangrijk. Wij van Marvin's Maatwerk bieden daarom allerlei serveerplanken aan die wij kunnen voorzien van uw eigen logo of tekst. Hout is geweldig om te graveren omdat het een mooi en natuurlijk effect geeft.

  • Door uw ontwerp door ons te laten graveren zorgt u ervoor dat uw serveerplanken opvallen en daardoor positief bijdragen aan de naamsbekendheid van uw zaak.
  • Onze serveerplanken zijn bedoeld als serveerplank voor de horeca, maar wordt ook veelvoudig ingezet als uniek relatiegeschenk of in kerst- en cadeaupakketten. 
  • Leuk om te geven aan uw werknemers of aan relaties zodat zij deze kunnen gebruiken om te borrelen of andere gezellige aangelegenheden. 

Wat hebben wij van u nodig?

U dient ons uw logo of tekst als vectorbestand te sturen (.ai of .eps bestand) met daarbij de gewenste grootte van de gravure en de gewenste positie.

Indien u dit niet kunt aanleveren als vectorbestand, dan is de gravering van mindere van kwaliteit. Een vectorbestand is namelijk een afbeelding die groter of kleiner kan worden gemaakt zonder dat u inlevert op de kwaliteit van de afbeelding.

Als u (nog) geen vectorbestand heeft, dan kunnen wij uw ontwerp omzetten naar een vectorbestand. Dit is bij ons €20,- (ex. btw) per logo of tekst. Het vectorbestand is daarna uw eigendom.

serveerplank met logo