Projecten van referenties (2020-2021)

Stichting Halt (Bureau Halt)

Voor Stichting Halt hebben wij in 2020 hele mooie kerstpakketten mogen maken. We hebben 265 pakketten gemaakt met daarin sapjes, kaas, worst en verschillende delicatessen. Alle pakketten zijn individueel verstuurd naar de medewerkers van Stichting Halt. Door de kerstdrukte en de hoge druk op de bezorgdiensten zijn er een aantal pakketten niet goed aangekomen. In goed overleg met de Stichting hebben wij zo snel mogelijk nieuwe pakketten samengesteld en deze opnieuw opgestuurd of zelf langsgebracht. Uiteindelijk één van onze mooiste orders van 2020 op een hele mooie manier kunnen volbrengen.

bureau halt

Opel Henri & Herman

Aan het einde van 2020 hebben wij nog een mooie order van Henri & Herman mogen volbrengen. Nadat wij in november 2020 een gloednieuwe Opel Combo bij Henri & Herman hebben besteld, hebben wij hun voorzien van hele mooie kerstpakketten. De kerstpakketten waren voorzien van o.a. verschillende delicatessen en een mooie domplank.

Mövenpick Hotel

Marvin's Maatwerk heeft voor de Mövenpick Hotels op-maat-gemaakte koffie- en theeplanken gemaakt. Het zijn eikenhouten planken met inkepingen voor koffie- en thee accessoires op deze compact te presenteren op elke hotelkamer. 

Safari resort Beekse Bergen

Voor het restaurant van Safari resort Beekse Bergen heeft Marvin's Maatwerk mooie olijfhouten planken gemaakt. De olijfhouten planken zijn voorzien van twee uitsparingen zodat de bakjes die zij gebruiken niet verschuiven tijdens het uitserveren van het eten. Alle planken zijn gegraveerd met het logo van Moto.

beekse bergen

Maison van den Boer

Marvin's Maatwerk heeft voor Maison van den Boer planken met schors gemaakt. Het betreffen gelakte planken met schors en handvat 70-79 cm met een gravering van 't stadion van FC Utrecht. De planken worden gebruikt in de skybox om luxe tapas en bittergarnituur op te serveren.

FC Utrecht

Marvin's Maatwerk heeft voor FC Utrecht onderzetters gemaakt. Deze onderzetters zijn voor het vijftigjarig jubileum van de voetbalclub. Het jubileum is deze zomer (2020) gevierd. De onderzetters zijn van eikenhout gemaakt en zijn gegraveerd met het logo van FC Utrecht. Afmetingen: 10x10x1 cm. 

Te koop in de fanshop van FC Utrecht!

https://www.fcutrecht.nl/webshop/fanartikelen/997123/fc-utrecht-onderzetter-4pack-hout

Sonnema

Voor het 160-jarig jubileum van Sonnema heeft Marvin's Maatwerk houten aankoopcertificaten gemaakt. De klanten van Sonnema die een fles hadden aangekocht van de allereerst gebrouwen badge Sonnema 1860 flessen, kregen hier een mooi houten aankoopcertificaat bij.

Hogeschool Utrecht

Marvin's Maatwerk heeft voor de Hogeschool Utrecht beuken snijplanken gemaakt. Het betreffen snijplanken met het logo gegraveerd van de Hogeschool Utrecht. De planken werden gebruikt om weg te geven aan gastsprekers.

Het Gegeven Paard

Marvin's Maatwerk heeft voor Het Gegeven Paard menukaarthouders op maat gemaakt. Het zijn eikenhouten menukaarthouders die bedoeld zijn voor het presenteren van menukaarten op tafels.

Gastvrij Rotterdam

Marvin's Maatwerk heeft voor Gastvrij Rotterdam planken met handvat gemaakt. Het betreffen walnoten planken 80 cm met 't logo van de horecabeurs Gastvrij Rotterdam erin gegraveerd. De planken worden gebruik om weg te geven aan relaties.

Zaanse Mayonaise

Marvin's Maatwerk voor Zaanse Mayonaise hebben wij ronde serveerplanken gemaakt. Het betreffen modellen die zijn voorzien van 't logo van Zaanse Mayonaise. De planken werden gebruikt om weg te geven aan relaties en personeel voor kerst.