Projecten voor overige branches

Del Haize

Marvin's Maatwerk heeft voor de Del Haize supermarkten beuken planken met handvat gemaakt. Deze planken zijn gemaakt en geleverd in april 2020. Het betreffen twee modellen geleverd met graveringen van producten die u aantreft in een ambachtelijke bakkerij:

De plankjes worden gebruikt ter aankleding van de bakkerij die zich in Del Haize supermarkten bevindt.

Del Haize planken

FC Utrecht

Marvin's Maatwerk gaat voor FC Utrecht onderzetters maken. Deze onderzetters zijn voor het vijftigjarig jubileum van de voetbalclub. Het jubileum is deze zomer (2020) gevierd. De onderzetters zijn van eikenhout gemaakt en zijn gegraveerd met het logo van FC Utrecht. Afmetingen: 10 x 10 x 1 cm. De onderzetters kunt u niet in onze webshop terugvinden, maar zijn wel te koop op aanvraag (met andere graveringen of blanco).

Te koop in de fanshop van FC Utrecht!

https://www.fcutrecht.nl/webshop/fanartikelen/997123/fc-utrecht-onderzetter-4pack-hout

fc utrecht onderzetters

Gastvrij Rotterdam

Marvin's Maatwerk heeft voor Gastvrij Rotterdam planken met handvat gemaakt. Deze planken zijn gemaakt in november 2019. Het betreffen walnoten planken 80 cm en beuken planken 80 cm met 't logo van de horecabeurs Gastvrij Rotterdam erin gegraveerd. De planken worden gebruik om weg te geven aan relaties.

gastvrij rotterdam plank

Gemeente Utrecht

Marvin's Maatwerk heeft voor de Gemeente Utrecht planken met schors gemaakt. Deze planken zijn gemaakt en geleverd in november 2019. Het betreffen gelakte planken met schors en handvat 40-49 cm met de Domtoren daarin gegraveerd. De plankjes worden weggegeven aan gastsprekers. 

gemeente utrecht plank

Hogeschool Utrecht

Marvin's Maatwerk heeft voor de Hogeschool Utrecht beuken snijplanken gemaakt. Deze snijplanken zijn gemaakt en geleverd in december 2019. Het betreffen snijplanken met het logo gegraveerd van de Hogeschool Utrecht. De planken werden gebruikt om weg te geven aan gastsprekers.

hogeschool utrecht project