Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Meubilair op maat

Horeca meubilair op maat

Heeft u een horecaonderneming en bent u zoek naar maatwerk met betrekking tot horecastoelen en banken en horecatafels? Dan bent u bij Marvin's Maatwerk aan het juiste adres!

  • Wij verzorgen op-maat-gemaakt horecameubilair voor uw horecaonderneming.
  • Gespecialiseerd in leren en stoffen horecastoelen en houten horecatafels.

Meer weten? Bel of mail ons!

Op-maat-gemaakt Horecameubilair sinds 1953

In samenwerking met meubelmaker De Koperen Bel vervaardigen wij horecameubilair op maat. De Koperen Bel bestaat sinds 1953.

  • Een begrip in Utrecht, voor als u écht op zoek bent naar uniek meubilair.
  • Elke stoel, tafel of bank wordt met de hand gemaakt en is – snel – leverbaar in elke mogelijke kleur.
  • Door jarenlange ervaring maken wij ieder meubelstuk geheel naar wens. En daar zijn we trots op!

meubilair op maat

Eigenaar De Koperen Bel: Geert Führen

Al van jongs af aan is bij Geert de liefde voor hout aanwezig. “Ik vind het heel leuk om met alle verschillende houtsoorten te werken en dat samen te brengen met de ideeën van mensen.” Bij de Koperen Bel maakt het gepassioneerde team tafels, stoelen en krukken geïnspireerd op veranderende trends. “Als mensen twijfelen nodigen wij ze uit om hier hout uit te zoeken. De interactie die dan ontstaat van begin tot eind… Dat is zo leuk! Je bouwt echt een band op.”

horeca meubilair op maat

Horeca stoelen, banken, tafels en krukken

Wij bieden u een uitgebreide collectie horecameubilair voor een sfeervolle inrichting van uw horecaonderneming. Of het nu gaat om een trendy strandpaviljoen, een klassieke pizzeria, een bruin café, een hippe lunchroom of een stijlvol restaurant of hotel.

Wij helpen u graag met de samenstelling van een complete en gastvrije inrichting met op-maat-gemaakt kwalitatief hoogwaardig en comfortabel meubilair. Daarbij zorgen wij uiteraard voor de juiste mix tussen sfeer en functionaliteit. Tot slot kunt u voor ieder meubelstuk een passende kleur kiezen.

Onze Ambachtelijke Werkplaats

Ons horecameubilair staat voor een creatieve, inspirerende en duurzame inrichting.

  • Wij hebben een ontzettend brede en diverse klantenkring. Hierdoor hebben wij ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende interieurs met zeer divers horeca meubilair.
  • Om aan de wensen van onze klant tegemoet te komen, bieden wij een ongekend groot assortiment in horecameubilair, te bezichtigen in onze 450m2 grote werkplaats ter Utrecht. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe horecameubilair.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op!

horeca meubilair op maat