Menumap op maat

Horeca menumappen op maat

Uw zaak verdient mooie menumappen die passen bij de look-and-feel van uw interieur. Bij Marvin's Maatwerk maken wij daarom unieke menumappen op maat.

  • U versterkt uw imago met op-maat-gemaakte menumappen omdat dit de eerste indruk is die gasten van uw zaak krijgen.
  • Een professionele, nette menumap geeft uw gasten een prettig gevoel.
  • Om de juiste gerechten te kiezen hebben uw gasten de menumap lang in handen. Dit is dus de kans om uw gasten een geweldige indruk van uw zaak te geven.

Laat ons u adviseren over de beste oplossingen om de schoonheid van uw bedrijf te benadrukken. Om het design nieuw leven in te blazen, bieden we u een breed scala aan fittingen en accessoires. Bekijk wat we te bieden hebben. Voel u vrij om ook uw eigen ideeën aan te dragen.

Wilt u horeca mappen bestellen met uw eigen logo, tekst of afbeelding? Dat kan! Kijk dan bij onze personalisatiemogelijkheden.

Sluitingen

Onze sluitingen (drukknopen) zijn roestvrij en dus geschikt voor de omstandigheden in elk restaurant, hotel of bar.

  • Beschikbaar in zwart, goud of chroom.
  • Gecombineerd met een logo kan het een prachtige decoratie zijn op uw menumap.
menumappen sluitingen

Kleur draad

U kunt subtiel de stijl van uw bedrijf accentueren door een draadkleur te kiezen. Draden in dezelfde kleurtint als het logo zal uw product perfect harmoniseren.

menumappen kleur draad

Montage schroeven

De montageschroeven voor de kaart zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en lengtes. Messing of chroom, lang of kort, vintage of modern. We ontwikkelen ze passend bij de stijl van uw menu.

menumappen montage schroeven

Metalen hoeken

Wilt u de hoeken van de menukaart beschermen, of misschien net als wij, vindt u ze gewoon mooi? Wij bieden drie maten van hoeken in goud of zilverkleur.

menumappen metalen hoeken

Kleur van elastiek

Het elastiek met een kleur die verwijst naar het logo van uw bedrijf. Zwart, rood, oranje, groen, blauw, geel, marineblauw en wit. Kies toevoegingen naar uw wens.

menumappen met elastiek

Kaartfittingen

Metalen elementen die in producten worden gebruikt, worden fittingen genoemd. In onze standaardversies bieden wij ze aan in zwart en chroom kleur. Bij een speciale bestelling kunnen ze worden gekleurd in de kleur die u kiest.

 menumap fittingen