Menumappen op maat

Menumappen met logo of tekst

Deze pagina informeert u over de optie om menumappen in verschillende maten te laten maken. Klik hier om onze standaard menumappen te bekijken. Deze kunt u binnenkort online ontwerpen met uw tekst of logo.

Logo's en teksten

Wij kunnen menumappen voorzien van uw logo en tekst. Dit doen wij door de afbeeldingen te graveren of (in kleur) te printen.

menumap personaliseren

Sluitingen

Onze sluitingen (drukknopen) zijn roestvrij en dus geschikt voor elk restaurant, hotel of bar.

  • Beschikbaar in zwart, goud of chroom.
  • Gecombineerd met een logo kan het een prachtige decoratie zijn voor uw menumap.

menumappen sluitingen

Kleur draad

U kunt subtiel de stijl van uw bedrijf accentueren door een draadkleur te kiezen. Draden in dezelfde kleurtint als het logo zal uw menumap perfect harmoniseren.

menumappen kleur draad

Montage schroeven

De montageschroeven voor de menumap zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en lengtes. Messing of chroom, lang of kort, vintage of modern. We ontwikkelen ze passend bij de stijl van uw menu.

menumappen montage schroeven

Metalen hoeken

Wilt u de hoeken van de menumap beschermen, of vindt u het net als wij simpelweg mooi? Wij bieden drie soorten hoeken in goud of zilverkleur.

menumappen metalen hoeken

Kleur van elastiek

Het elastiek met een kleur die verwijst naar het logo van uw bedrijf. Zwart, rood, oranje, groen, blauw, geel, marineblauw en wit. 

menumappen met elastiek

Kaartfittingen

In onze standaardversies bieden wij ze aan in zwart en chroomkleur. Op bestelling kunnen ze worden gekleurd in de kleur die u wenst.

menumap fittingen