Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Verfrissende Doekjes

Verfrissende doekjes voor de horeca

Bedrukte, verfrissende doekjes staan voor service en aandacht voor de hygiëne van uw gasten. Verfrissende doekjes worden veel ingezet in restaurants, bijvoorbeeld na het eten van spareribs of het pellen van garnalen of kreeft. De verfrissende doekjes zijn veel effectiever dan papieren servetten voor het schoonmaken van vieze handen. Bovendien nemen uw gasten ze vaak mee naar huis, waardoor ze nogmaals aan u worden herinnerd.

Een groot doekje van bamboe of recyclebaar non-woven; opgerold of gevouwen in een verpakking van kraftpapier, triplex of 100% recyclebaar LDPE. Ze zijn bij ons al verkrijgbaar voor 2 tot 13 eurocent per stuk. Neem contact op.

Verfrissende doekjes met uw eigen logo of tekst kopen

De focus op maatwerk is wat ons uitzonderlijk maakt omdat wij verfrissende doekjes kunnen leveren met bijna elke gewenste bedrukking. Klik hier voor meer informatie over ons maatwerk.

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe uw verfrissende doekjes eruit kunnen komen te zien? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te woord te staan. Verfrissingsdoekjes met logo kunt u overigens ook inzetten voor beurzen en evenementen. Een handige give-away met de gedachte dat u gastvrijheid en hygiëne belangrijk vindt.

verfrissende doekjes met eigen branding