Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Tafels op maat

Horeca tafels op maat

Wij maken horeca tafels van een metalen of houten onderstel met daarop een tafelblad van 140x80 cm, 120x80 cm, 120x70 cm, 80x80 cm en 70x70 cm. Naast deze maten, produceren wij in Utrecht ook horeca tafels op maat. Met behulp van een plattegrond van uw horecazaak kunnen onze experts bepalen wat de beste grootte en vorm van uw tafels en stoelen zijn. Het is belangrijk dat horecatafels stevig staan. Daarom besteden wij hier veel aandacht aan.

Aan de hand van een plattegrond kunnen we samen met u de meest ideale grootte en indeling van de tafels en stoelen bepalen. Zo weet u precies welke aantallen en maten u nodig heeft. 

Tafels in elke gewenste grootte

Een eiken boomstamtafel van vijf of zeven meter, of van 70 of 80 mm dik? Het kan bij Marvin's Maatwerk! De tafelbladen maken wij van massief eiken in elke gewenste maat en vorm: ovaal, rond, vierkant en rechthoekig.

Op zoek naar een hoge bartafel? Dat kan natuurlijk ook! Bij Marvin's Maatwerk maken wij veel originele ontwerpen voor restaurants en hotels. Mooie eikenhouten bladen met boomstamrand, dat is onze expertise. Zelfs in hoogte verstelbare tafels kunnen wij aanbieden. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

horeca tafels op maat