Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Servies

Horecaservies online kopen

Servies voor uw horecaonderneming koopt u bij de horeca servies groothandel op het gebied van maatwerk: Marvin's Maatwerk. Wij hebben servies en porselein in het assortiment van de merken: Bowls & Dishes, Mammoet Essentials, Maastricht Porselein, Palmer en Cheforward. Door onze uitgebreide collectie aan horeca borden en ander servies kunnen wij elke horecaondernemer voorzien van passend servies.

De collecties van Marvin's Maatwerk hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sterk trendy servies tegen horecaprijzen. Porselein servies is het meest populair in de horeca. Maar de laatste jaren zien wij ook een toename in het gebruik van stoneware servies. Stoneware servies kenmerkt zich doordat elk product uniek is van kleur en vorm.

In samenwerking met Wegter en Bowls & Dishes presenteren wij onze collecties horeca servies. Marvin's Maatwerk werkt met deze twee servies leveranciers samen om horeca servies te kunnen aanbieden. De catalogus van Wegter is de UIT! 2020 en van Bowls & Dishes is de horeca catalogus 2019/2020.

servies kopen horeca

Horeca servies goedkoop

Doordat horeca servies veelvuldig wordt gebruikt, is het belangrijk dat het sterk en van geweldige kwaliteit is. Kunnen wij u helpen bij het online bestellen van uw nieuwe horeca servies? Neem dat met ons contact op. Ook horeca bestek en glaswerk kunt u bij ons bestellen. Of u nu zoekt naar klassieke kopjes of moderne borden en schalen voor uw horecazaak of hotel: u vindt het bij Marvin's Maatwerk. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment aan kwalitatief horeca servies in allerlei formaten, vormen, materialen en ontwerpen.

Marvin's Maatwerk levert voordelig horeca servies dat gemakkelijk te bestellen is. Bekijk ons ruime aanbod en kies voor uw eigen stijl! Marvin's Maatwerk levert naast servies ook bijvoorbeeld serveerplanken, menukaarthouders en klemborden.

Horeca planken met inkepingen voor uw servies

Het maatwerk dat wij kunnen aanbieden maakt ons uniek omdat wij horeca servies kunnen combineren met onze serveerplanken. Denk aan planken met op-maat-gemaakte inkepingen voor koffieschotels, sausbakjes, espressoglaasjes en nog veel meer handige doeleinden. Zo minimaliseert u het risico dat uw horeca servies stuk valt.

horeca plank inkepingen voorkomen servies vallen

Porselein bedrukken

Behalve uw logo op een kopje, schotel, soepkop of bord zijn ook allerlei andere decoraties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor filering, waarbij we handmatig met een penseel een of meerdere fijne lijntjes opbrengen. Maar ook een creatieve decoratie op het hele product is mogelijk.

Onze keramische verven behouden hun intense kleuren ook onder de zeer hoge brandtemperatuur van 1.200 graden. Door dit proces is het eindproduct niet alleen bestand tegen intensief gebruik, maar ook tegen frequent vaatwassen. Daarom geven wij levenslange garantie op de kleurechtheid van onze logo’s, decors, borstel-, penseel- en effen kleuren.

horeca porselein bedrukken