Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Servetten

Bedrukte servetten voor horeca kopen

Bedrukte servetten behoren sinds jaar en dag tot de essentials. Iedere gast gebruikt ze, dus een betere manier om uw organisatie letterlijk in handen te geven, is er niet. Servetten zijn er in veel soorten en maten, dus er is voor ieder budget een geschikt servet. Voor 1 tot 15 eurocent per servet heeft u ze al in huis.

Bedrukte servetten worden gebruikt in de horeca omdat een servet in uw eigen huisstijl de presentatie van uw gedekte tafel afmaakt.

  • Wij kunnen servetten in verschillende kleuren leveren, maar natuurlijk hebben wij ook de blanco witte servetten. 
  • U kunt kiezen uit 2-laags of 3-laags servetten, airlaid servetten, katoenen servetten en de standaard servetten. 
  • Alle servetten worden blanco gemaakt waardoor u geheel vrij bent om uw perfecte servet samen te stellen!

Wit u meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Horeca servetten met uw eigen logo en huisstijl

Servetten zijn een effectieve vorm voor horecazaken om hun bedrijf extra goed te presenteren. Het is een prettige manier om onder de aandacht van uw gasten te komen. Meer weten over hoe wij servetten voorzien van uw branding? Klik dan hier.

Bedrukte servetten worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Servetten ziet u uiteraard het meest in de horeca. Een servet met een unieke bedrukking maakt de presentatie van de verschillende eettafels immers helemaal af. Maar deze servetten zijn natuurlijk ook hartstikke mooi om te gebruiken tijdens bruiloften, evenementen of feesten en partijen. Bedrukte servetten zijn de kers op de taart!

horeca servetten met eigen branding