Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Graveren

Horeca producten met uw eigen ontwerp laten graveren

Als bedrijf zijnde is de klantbeleving erg belangrijk. Daarom bieden wij graveringen met uw tekst of logo aan op allerlei horeca producten. 

Bekijk hier voorbeelden van horeca producten die wij hebben gegraveerd.

houten horeca producten laten graveren

Wat kost graveren?

Het graveren van horeca producten is bij ons altijd €2,50 per gravure (ongeacht materiaal of product) + €20,- opstartkosten per ontwerp (ex. btw).

Deze prijzen gelden alleen voor producten uit ons eigen assortiment. Indien u eigen producten wilt laten graveren, dan rekenen wij hiervoor vaak een meerprijs.

Graveren of branden

De gravering wordt door onze experts in de graveermachine ingesteld waarna het graveren kan beginnen. 

 • Graveren neemt gemiddeld 2 tot 3 minuten per ontwerp in beslag. Graveren is strak en kan met meer details worden aangebracht. 
 • Branden gaat veel sneller en geeft een rustieke indruk. De brandstempel wordt namelijk maar 2 tot 5 seconden tegen het product geplaatst om een blijvende afdruk te kunnen achterlaten.

Graveren is voordeliger in minder grote oplages vanwege de lage opstartkosten van €20,-. Branden is echter voordeliger in grote oplages vanwege de lage stukprijs van €0,50 per branddruk. 

Hoe berekent u het omslagpunt? 

 • U begint met het berekenen van de kosten voor het laten maken van de brandstempel. Deze zijn variabel en afhankelijk van de gewenste grootte van de logo of tekst. 
 • Wij hanteren exact dezelfde prijzen als onze partner die deze stempels produceert. U kunt de prijzen vinden via deze link: https://www.royalposthumus.nl/nl_nl/brandstempels.html.
Zodra u de opstartkosten van de brandstempel weet, kunt u de volgende formules toepassen:
 • Totale kosten branden = (€0,50 * aantal stuks) + variabele kosten maken brandstempel
 • Totale kosten graveren = (€2,50 * aantal stuks) + €20,- opstartkosten

graveren of branden

Wat hebben wij van u nodig?

 • Om te kunnen beginnen met graveren hebben wij uw logo of tekst als vectorbestand nodig (.ai of .eps bestand) met daarbij de gewenste afmetingen (lengte x breedte) en de gewenste positionering.
 • Indien u het ontwerp niet kunt aanleveren als vectorbestand, dan is de gravering helaas minder van kwaliteit. Het is mogelijk dergelijke bestanden gebruikten om te graveren, maar wij raden altijd aan om een vectorbestand aan te leveren. 

Als u geen vectorbestand heeft, maar dit wel graag zou willen dan kunnen wij uw ontwerp omzetten naar een vectorbestand. Hiervoor vragen wij €20,- (ex. btw) per logo of tekst. Het vectorbestand wordt vervolgens naar u opgestuurd en is dan ook uw eigendom.

Houten horeca producten graveren

Hout is uitstekend om te graveren vanwege het warme en hechte karakter van het materiaal. 

 • Door uw eigen logo of pakkende tekst te laten graveren zorgt u ervoor dat uw houten serveerplanken, menukaarthouders, steakmessen en klemborden opvallen en bijdragen aan uw naamsbekendheid. 
 • Onze houten producten zijn bedoeld om als serveer-en presentatiemateriaal voor de horeca, maar worden ook veelvoudig gebruikt als uniek relatiegeschenk of in kerstpakketten.

Houten horeca producten graveren

Lederen horeca producten graveren

Met onze graveermachines kunnen wij met precisie leren horeca producten graveren.

lederen producten graveren

Horeca glaswerk laten graveren

Laseren is de manier waarop wij glaswerk graveren met uw logo of bedrijfsnaam.

 • Wijnglazen, bierglazen, champagne flûtes en drinkglazen kunnen worden voorzien van graveringen.
 • De gravures gaat er niet af in de vaatwasmachine en dus duurzaam en permanent.
 • Wijnglazen worden voornamelijk door ons gegraveerd met logo's of teksten die dienen als maatstreepje. Hierdoor is uw personeel in staat gemakkelijk dezelfde inhoud in elk wijnglas schenken.
 • De overige glazen worden voornamelijk gegraveerd om een een unieke klantbeleving te creëren.

Horeca glaswerk laten graveren

Wilt u horeca producten laten graveren?

Bekijk onze collecties aan horeca producten. Zodra u een keuze heeft gemaakt, kunt u met ons contact opnemen. Onze experts staan voor u klaar met passend advies!