Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Menukaarthouders met logo of tafelnummers

Menukaarthouders voor horeca

Menukaarthouders bieden u de mogelijkheid om uw menukaart, met eventueel een peper- en zout stel, op een compacte wijze te presenteren op tafel.

  • Wij hebben diverse houten menukaarthouders in ons assortiment. 
  • De menukaarthouders worden in onze eigen werkplaats in Utrecht geproduceerd. Het zijn echte eye-catchers en kunnen helemaal naar wens worden gemaakt.

Een vierkante, ronde of rechthoekige menukaarthouder? Met uitsparingen die precies passend zijn voor uw menukaart of peper- en zout stel? Het kan bij Marvin's Maatwerk! Klik hier voor onze op-maat-gemaakte menukaarthouders.

menukaarthouder

Personaliseren van menukaarthouders

Wij kunnen onze menukaarthouders voorzien van uw logo, tekst of tafelnummers. Hierdoor komt uw horecazaak beter onder de aandacht bij uw gasten.

Wij kunnen uw menukaarthouders ook branden. Dit is ideaal voor grote oplages, maar is minder flexibel als graveren.

  • Graveren raden wij daarom aan voor tafelnummers omdat wij gemakkelijk de machine kunnen instellen om verschillende nummers te graveren.
  • Voor het laten terugkomen van een bedrijfslogo in grote oplages is branden perfect omdat de stukprijs zéér voordelig is ten opzichte van graveren.

Bij ons is het branden van uw logo altijd €0,50 per branddruk (ex. btw). De kosten voor het laten maken van de brandstempel is variabel want deze zijn afhankelijk van de afmeting van de stempel. Lees hier meer over branden.

menukaarthouder met logo of tekst

Wat hebben wij van u nodig?

  • De gewenste gravure dient u als vectorbestand naar ons op te sturen (.ai of .eps bestand).
  • Graag ontvangen wij ook de gewenste grootte en de gewenste positie van de gravure. 
  • Als u tafelnummers wilt laten graveren, dan hoeft dit niet. Dan kunt u met ons contact opnemen om het lettertype en positionering door te nemen.

Een vectorbestand is een afbeelding die groter of kleiner kan worden gemaakt zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt.

  • Als u geen vectorbestand heeft, dan kunnen wij alsnog uw afbeelding uiteraard wel graveren. Alleen dan is de kwaliteit van de gravure minder. 
  • Als u graag een vectorbestand wilt, dan kunnen wij dit voor €20,- (ex. btw) doen. Het vectorbestand is daarna uw eigendom. Neem contact op.

menukaarthouder graveren