Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Bierviltjes

Horeca bierviltjes van Marvin's Maatwerk kopen

Bedrukte bierviltjes zijn een klassieke tool om ervoor te zorgen dat uw naam altijd en overal in uw zaak zichtbaar is; ook voor gasten die enkel een drankje komen doen aan de bar.

  • Bij Marvin's Maatwerk koopt u voordelig bedrukte bierviltjes in kleur, zowel rond of vierkant. Vanaf 3 eurocent per stuk kunt u ze aan beide zijden full colour laten bedrukken met uw branding. Zo maakt u een geweldige indruk!
  • Perfect voor uw bar, restaurant, hotel of bedrijf. Bierviltjes zijn uitermate geschikt om uw merk onder de aandacht te brengen op verschillende momenten en locaties. 
  • Vergeet niet om uw website te vermelden, zodat u gemakkelijk te vinden bent! Dat is pas handig.

Viltjes voor de horeca tegen een lage prijs

U krijgt dezelfde kwaliteit viltjes als bekende brouwerijen. Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Dat kan perfect met bierviltjes met uw eigen logo of tekst omdat bierviltjes een voordelig alternatief zijn om reclame te maken.

  • Wij leveren dus horeca bierviltjes met uw branding. Klik hier voor meer informatie over ons maatwerk.
  • Wij hebben een groot assortiment, bestaande uit bierviltjes in allerlei kleuren en modellen, met verschillende prijzen.
  • Heeft u een specifieke wens en wilt u dat wij uitzoeken of dit mogelijk is? Neem dan met ons contact op. Geheel vrijblijvend en uiteraard gratis. Wij zijn de leverancier van voordelige, bedrukte bierviltjes.
  • Bierviltjes zijn niet alleen bruikbaar voor de horeca, maar ook voor bijvoorbeeld bruiloften. Plaats een leuke foto van het bruidspaar op de voorkant en op de achterkant een mooie, inspirerende tekst.  

horeca bierviltjes met eigen branding