Graveren

Welke materialen kunnen we graveren?

Je wilt hout, glas, leer of RVS laten graveren? Dan ben je bij Marvin’s Maatwerk op het juiste adres. We zijn expert op het gebied van lasergraveren en bieden 100% tevredenheidsgarantie.

In het verleden hebben we al tal van bedrijven blij mogen maken met de personalisatie van hun producten. Of het nu gaat om een gravure op borrelplank, wijnglas of steakmes. We realiseren het allemaal. Ook graveren op een lederen menumap of klembord is bij ons mogelijk.

Liever een eigen product laten graveren? Ook dan staan we voor jou klaar! 

Kosten van graveren

De kosten van het graveren van een logo of tekst zijn als volgt:

    • vanaf €2,50 excl. BTW per gravure (hout, glas & leer)
    • €3,50 excl. BTW per gravure (metaal). 

Borrelplanken graveren met logo of tekst

Hout graveren is een unieke manier om borrelplanken een persoonlijke touch te geven. Het oppervlak van hout wordt met een laser gegraveerd, hierdoor ontstaat een gravure met blijvende verkleuring van het hout. Vervolgens is er nog de mogelijkheid om een laag druivenpitolie aan te brengen op het hout, waardoor de plank een mooie glimmende gloed krijgt.

Verschillende soorten hout:

  • Acaciahout
  • Beukenhout
  • Eikenhout
  • Elzenhout
  • Olijfhout


button: ik wil meer weten over de serveerplanken


Glazen graveren met logo of tekst

Op zoek naar nieuwe glazen voor jouw horecazaak? Wel eens nagedacht over glazen graveren met logo of tekst? Bij Marvin’s Maatwerk kan je er voor kiezen om wijnglazen of bierglazen te graveren met het logo van jouw bedrijf. Met behulp van de laatste technieken laseren we het ontwerp haarfijn in het glas. Het glas is dus vaatwasserbestendig! Ook na veelvuldig gebruik kan de gravure in het glas niet vervagen of slijten. Doordat we met de nieuwste technieken werken, kunnen we enorm veel verschillende opdrukken graveren. Naast bier- en wijnglazen bedrukken we verder ook champagneglazen en whiskeyglazen.

Meer weten over horecaglazen | Marvin's Maatwerk

 

Horecaglazen Graveren


Steakbestek graveren met logo of tekst

RVS steakbestek graveren met het logo van jouw restaurant, eetcafé, hotel of bar? Bij Marvin’s Maatwerk maken we gebruik van het beste materiaal en de juiste expertise. Onze graveermachine - de Trotec Engraver - en onze ervaren medewerkers zorgen voor kwalitatief goed graveerwerk, ook bij het harde RVS. We vinden het belangrijk dat bestek niet alleen mooi is, maar ook heel goed is en bovendien goed mee gegeten kan worden.

Al bestek in huis gehaald? Geen probleem! Ook dit kan je bij ons laten graveren. 
 

Meer weten over steakbestek | Marvin's Maatwerk

 

Graveren RVS Bestek

 

Menumappen graveren met logo of tekst

Menumappen laten personaliseren? Met een op maat gemaakte gravure kan je leer heel gemakkelijk een hoogwaardige afwerking geven. Denk bijvoorbeeld aan het logo van jouw horecazaak gegraveerd in een stijlvolle lederen menumap. Naast lederen menumappen beschikken we ook over de soorten bamboe, mdf, vilt en waspapier. 
 

Meer weten over menumappen | Marvin's Maatwerk

 

Menumappen Op Maat