Geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op met een van onze experts. Klik hier!

Branding voor disposables

Waarom branding voor horeca disposables?

Horecaondernemingen helpen groeien in naamsbekendheid, bezoekfrequentie en omzet, door op een effectieve manier producten met uw branding in te zetten. 

 • Omdat u het als horecaondernemer al druk genoeg hebt, nemen we zoveel uit handen als u wilt.
 • Wij staan altijd voor u klaar en zorgen daardoor dat u snel aan de slag kunt met de gepersonaliseerde producten voor uw horecaonderneming.

Wat is er mogelijk betreft disposables met branding?

In samenwerking met The Branding Club bieden wij disposables met branding aan. The Branding Club gelooft in het leveren van disposables tegen lage minimumafnames, korte levertijden en duidelijke prijzen.

Hoe wij te werk gaan? 

 1. Brainstormen
  Gezamenlijk bespreken we de producten die het meest aansluiten om uw horecaonderneming te helpen groeien. Wellicht heeft u al een aantal producten in gedachten. Zo niet, dan helpen we u met onze expertise graag met het maken van de correcte keuze. Wij bespreken met u waar, wanneer en hoe u uw nieuwe disposables geleverd wilt hebben en sturen u zo snel mogelijk een op-maat-gemaakt voorstel. 
 2. Ontwerpen
  Zodra u gekozen heeft voor de horeca producten waarmee u wilt beginnen, gaan we direct aan de slag met de volgende stap: ontwerpen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, of dit laten doen door ons team van grafische expert. Uw logo is al voldoende, maar wij denken graag mee over unieke ontwerpen. Zodra we uw logo en/of ontwerp hebben ontvangen, sturen we u zo snel mogelijk de eerste drukproeven.
 3. Leveren
  Wanneer u de ontwerpen heeft goedgekeurd, wordt uw order direct in geproduceerd. Het produceren duurt gemiddeld vier weken. Zodra uw producten klaar zijn, controleren we deze op productiefouten. Daarna zijn uw producten klaar om geleverd te worden. Dit kunnen wij voor u doen, maar we kunnen uw producten ook laten leveren door uw horecagroothandel.
 4. Bijsturen


  Als de producten binnen zijn, dan is het tijd om uw producten te gebruiken. We houden contact en kijken samen  we hoe de reacties van de gasten en het personeel zijn en brengen deze resultaten in kaart. Wanneer u door uw voorraad heen bent, kunnen we opnieuw dezelfde producten leveren. Eventueel passen we de producten aan en experimenteren we met iets nieuws. Zo zijn uw producten altijd up-to-date en zit u nooit zonder. 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan met ons contact op!

horeca disposables bedrukt