Het verrassende effect van voordelige serveerplanken

Voordelige serveerplanken: wie wil dat nou niet? Serveerplanken ofwel tapasplanken zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Elk restaurant, hotel of café heeft ze wel. Maar waarom? Buiten dat de planken uw producten een mooier uiterlijk geven, zijn ze ook nog eens heel handzaam. Perfect als relatiegeschenk, presentatiemateriaal of als onderdeel van uw kerstpakket. Wist u trouwens dat een borrelplank voor een verassend positief effect kan zorgen?

Positief effect op de gast

Het is natuurlijk geen geheim dat wij ontzettend graag naar een restaurant of terrasje gaan. Zeker nadat het Covid-19 virus ons een tijd van de straat heeft gehouden. Dit heeft ons dan ook extra doen beseffen, hoe graag wij er even uit willen kunnen gaan om een hapje of een drankje te doen. Hoe tof is het dan als u op een terras gaat zitten, u de borrelkaart pakt, en ziet dat er een aantal heerlijke borrelplanken geserveerd worden? Een verrassing voor de gast, is meer omzet voor uw zaak! De serveerplank heeft namelijk een positief effect en al die positieve gevoelens zorgen er voor dat uw gasten langer blijven zitten, meer consumeren en misschien zelfs meer fooi geven.

Zet een gevarieerde serveer op uw kaart en verras de gasten met een mooie presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van Serranoham, Manchego kaas, olijven, zongedroogde tomaten, sneetjes rustiek brood en een selectie van warme borrelhapjes. Zorg vooral voor veel variatie en een mooie presentatie. (Tip: werk met hoogtes, zodat de plank niet saai wordt)

70% van alle horecaondernemers zegt dat gasten steeds vaker voor vegetarische gerechten kiezen. Een trend die de aankomende jaren alleen maar gaat toenemen. 55% van de bevolking eet 3 dagen per week geen vlees. Speel hier op in en houdt rekening met uw gasten.

goedkope-plank-A

 

Verschillende soorten voordelige serveerplanken

Voordelige serveerplanken zijn er in veel soorten en maten. We hebben planken met schors en zonder. Verschillende formaten: 20 tot en met 40 centimeter groot. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om (sommige) planken te laten lakken om een mooie glanslaag over de plank te krijgen. Bovendien is de plank hierdoor extra goed beschermt tegen bacteriën en andere viezigheden.

Schorsplank rechthoekig

De rechthoekige schorsplank is verkrijgbaar in de formaten 22 x 12 en 26 x 15 centimeter. De voordelige serveerplanken zijn gemaakt van Elzenhout en worden standaard onbehandeld geleverd. Natuurlijk kan u ook kiezen om de planken door ons te laten behandelen. Hierbij kan gekozen worden tussen lakken of oliën.

Schorsplank ovaal

Iedere ovale schorsplank is uniek. Dit komt doordat het een plak van een boom is. De afmetingen van de planken lopen uiteen van 20 tot en met 39 centimeter. De voordelige serveerplanken zijn gemaakt van Elzenhout en worden standaard onbehandeld geleverd. Natuurlijk kan er ook bij de ovale schorsplank gekozen worden om deze door ons te laten behandelen. Hierbij kan gekozen worden tussen lakken of oliën.

Schorsplank halve ovaal met handvat

De schorsplank halve ovaal beschikt over een handvat waardoor de plank erg handzaam is. De planken zijn verkrijgbaar in de maten 25 en 30 centimeter en zijn gemaakt van Elzenhout. Echter worden de planken standaard onbehandeld geleverd. Uiteraard kunnen we ook deze planken voor u lakken of oliën.

Voordelige serveerplank A

Het hout van deze serveerplank is eveneens afkomstig van de Els, ofwel het Elzenhout. Heeft een formaat van 22 x 12 centimeter. En is 100% natuurlijk. Wat de borrelplanken van Marvin’s Horecamaatwerk uniek maakt, is dat deze gepersonaliseerd kunnen worden middels een gravering of een branddruk.

Schorsplank-halve-ovaal-met-handvat

Voordelige serveerplank B

Het materiaal van de ‘Voordelige serveerplank B’ is Elzenhout. Heeft een formaat van 21 x 11 centimeter. En is 100% natuurlijk. De planken zijn uitermate geschikt als serveer- of borrelplank. Graveer het logo van uw bedrijf hierop (eventueel ook met tekst) en het is een onwijs leuk cadeau voor bijvoorbeeld een kerstpakket.

 

Meer informatie

Uiteraard hoop ik dat u na het lezen van dit stuk een beter beeld hebt gekregen van de mogelijkheden omtrent onze goedkope borrelplanken. Mocht u toch op zoek zijn naar meer informatie neem dan gerust een kijkje op onze ‘Voordelige serveerplanken’ pagina. Of heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op!

Wist u trouwens al dat wij van Marvin’s Horecamaatwerk ook bestek, menumappen en glaswerk graveren? Wij laten u graag zien wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak en kom langs bij onze werkplaats.