Horeca Menukaarthouders Kopen | Marvin's Blog

Hoe presenteer u uw menukaarten met peper- en zout stel het liefst? Is dit los op tafel, of liever compact in een menukaarthouder? In deze blog zal ik u meer vertellen over het presenteren van uw producten met de op-maat-gemaakte producten van Marvin’s Horecamaatwerk.

Uw ideale menukaarthouder

Om te beginnen de menukaarthouders.

  • Ideaal om tafels te organizen. Vaak wordt het gebruikt voor bestek, servetten of drankkaarten, maar denk eens aan bierviltjes, sauszakjes of handreinigingsdoekjes.
  • Dankzij menukaarthouders zien uw tafels er voortaan nog netter en verzorgder uit.
  • De menukaarthouders zijn te verkrijgen in verschillende varianten en formaten.
  • Bovendien kunt u de houders volledig indelen naar u eigen zin. Wat betekent dat u degene bent die kiest hoeveel vakken er in de tafelhouders zitten. Kies u voor twee grote vakken of toch liever voor drie kleine en één grote? Marvin’s Horecamaatwerk maakt het voor u met liefde op maat

menukaarthouder met krijtbord

Menukaarthouders laten graveren of branden

Wij kunnen uw menukaarthouders voorzien van een logo, tekst en zelfs tafelnummers. Hierdoor laat u zien dat u let op de kleinste details. Een standaard menukaarthouder is een gemiste kans om indruk te maken! Lees hier meer over wat er allemaal mogelijk is! 

Presentatie van de menukaart

De menukaarten moeten natuurlijk op de juiste manier gepresenteerd worden aan de gasten.

  • Allereerst kan er gebruik gemaakt worden van de menukaarthouders. Deze onwijs handige houders zorgen ervoor dat u uw menukaart op een nette wijze kan presenteren aan uw gasten.
  • De op maat gemaakte uitsparing in de menukaarthouders zorgt ervoor dat uw menukaarten rechtop blijven staan en dus op representatieve wijze gepresenteerd worden.
  • Verder kan ervoor gekozen worden voor inkepingen die erg handig kunnen zijn om een peper-en-zout stel in te plaatsen.

Om het af te maken kunnen we menukaarthouders voorzien van krijtbord of krijtverf. Perfect voor als u een product of dienst wilt uitlichten. Maar uiteraard kan het ook gebruikt worden als menukaart. Lees hier meer over menukaarthouders op maat. 

menukaarthouder presenteren

Maatwerk

De producten zijn in eiken te verkrijgen. Ben u bang dat de producten te licht zijn om de wind op uw terras te kunnen weerstaan? Wees gerust. De producten zijn in dik genoeg om windbestendig te zijn. 

menukaarthouder dik

Meer informatie

Ik hoop dit blog met plezier hebt gelezen en dat u er iets van hebt opgestoken. Mocht u toch nog meer informatie over menukaarthouders willen hebben. Neem dan gerust een kijkje in onze collectie of neem contact met ons op.