Gepersonaliseerde Serveerplanken | Marvin's Blog

U bent al een tijdje aan het twijfelen om houten serveerplanken te bestellen, maar weet niet precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gepersonaliseerde serveerplanken? Heeft u even geluk! In deze blog laten we u zien wat Marvin’s Horecamaatwerk allemaal voor u kan betekenen op het gebied van gepersonaliseerde houten serveerplanken.

We zullen u door het gehele proces van Marvin’s Horecamaatwerk meenemen. Van stuk hout naar volledig gepersonaliseerde horecamaatwerk.

plank met logo

Welke houtsoort voor mijn serveerplanken?

Uiteraard beginnen we bij het begin: de plank.

  • Marvin’s Horecamaatwerk heeft een uitgebreid assortiment houtsoorten. Hierdoor is het mogelijk om te kiezen voor een houtsoort die het beste past bij uw product.
  • Er kan onder andere gekozen worden uit beuken, walnoot, elzen, rozenhout en olijfhout. De houten serveerplanken zijn met een laser te graveren.

serveerplank graveren

Graveren

Nadat u de keuze voor een plank gemaakt hebt, vragen we u om de gewenste gravering (naam, logo of afbeelding) naar ons op te sturen, en gaan we onmiddellijk aan de slag.

  • De gravering wordt ingesteld in de machine waarna het graveren kan beginnen. Dit zal ongeveer 2 tot 3 minuten in beslag nemen.
  • Zodra de machine klaar is halen we de plank er onderuit en is deze gegraveerd. Lees hier meer over hoe wij graveren en wat wij van u nodig hebben.

Waarom Marvin’s Horecamaatwerk?

Nu u een stuk wijzer bent geworden over de verschillende soorten planken en onze werkwijze middels graveren en branden, laten we u zien wat er bij Marvin’s Horecamaatwerk nog meer mogelijk is.

  1. Eigen ontwerp. In onze werkplaats kunnen we vrijwel alles op maat maken. Hierin zijn wij gespecialiseerd. Planken in allerlei afmetingen en vormen. Het is allemaal mogelijk.
  2. Personalisatie. Door het graveren of branden van de serveerplanken zorgen we er voor dat uw naam, logo of afbeelding duidelijk op de plank wordt getoond.
  3. Uitsparingen. Elk product kan worden voorzien van een uitsparing in ieder gewenst formaat. Onwijs handig voor bijvoorbeeld sapgeulen of sausbakjes.

Tevens biedt Marvin’s Horecamaatwerk de mogelijkheid om de planken geolied of gelakt aan te leveren. Bent u enthousiast geworden door het lezen van dit blog en wil u meer informatie over de mogelijkheden. Stuur ons gerust een bericht en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

marvin van marvin's horecamaatwerk