Lees elke week de nieuwe blog van Marvin's Maatwerk!

 • Planken Kerstpakketten & Relatiegeschenken | Marvin's Blog

  Een serveerplank laten graveren voor uw relaties of als onderdeel van uw kerstpakket? Dat is een geweldig idee! Bij iedere eetgelegenheid wordt de plank tevoorschijn gehaald en wordt uw opdruk gezien. Marvin's Horecamaatwerk kan een borrelplank graveren met uw bedrijfsnaam of logo. Wij bieden veel houten artikelen om te personaliseren. Relatiegeschenken en kerstpakketten op maat. Marvin's Horecamaatwerk kan een mooie plank graveren met uw gewenste opdruk tegen een zéér scherpe prijs. Planken met eigen bedrukking zijn snel leverbaar, verwachte levertijd 5-10 werkdagen!
 • Serveerplanken Met Schors | Marvin's Blog

  Bent u een horecaondernemer die al een tijd op zoek is naar een serveerplank met boomschors? Dan bent u bij Marvin’s Horecamaatwerk aan het juiste adres. De serveerplank met schors is namelijk een van onze bestsellers. De enige vraag die voor jou nog luidt: laat u de plank oliën of lakken?
 • Houten Serveerplanken Kopen | Marvin's Blog

  Het blijft lastig: welke serveerplank gaat u aanschaffen? Is de vorm van een plank voor jou het meest relevant of toch het formaat? Kiest u een serveerplank met schors of liever zonder? Of moet het sterk hout zijn, omdat u van plan bent er op te snijden? In deze blog zal ik u helpen met het maken van uw keuze. 
 • Gepersonaliseerde Serveerplanken | Marvin's Blog

  U bent al een tijdje aan het twijfelen om houten serveerplanken te bestellen, maar weet niet precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gepersonaliseerde serveerplanken? Heeft u even geluk! In deze blog laten we u zien wat Marvin’s Horecamaatwerk allemaal voor u kan betekenen op het gebied van gepersonaliseerde houten serveerplanken. We zullen u door het gehele proces van Marvin’s Horecamaatwerk meenemen. Van stuk hout naar volledig gepersonaliseerde horecamaatwerk.

 • Bierglazen Personaliseren? | Marvin’s Blog

  Bierglazen zijn op z’n minst zo belangrijk als de bieren die u uitkiest om te drinken. Om optimaal van uw bier te kunnen genieten moet u uit het juiste glas drinken. Het bierglas heeft namelijk erg veel invloed op de smaak en geur. Maar welk glas hoort bij uw favoriet?
 • Soorten menumappen | Marvin’s Blog

  Menumappen kunnen het uiterlijk van een menukaart maken of breken. Het is dan ook erg belangrijk om een menumap uit te kiezen die goed past bij de stijl van uw restaurant. Gaat u voor leer, waspapier of multiplex? Om de keuze voor u wat makkelijker te maken hebben wij de eigenschappen van onze mappen op een rijtje gezet.

 • Olijfhouten serveerplanken: alle ins en outs

  Olijfhouten serveerplanken: perfect om bourgondische steak gerechten op te serveren. Deze plank wordt gemaakt van één van de hardste houtsoorten ter wereld. Hierdoor zal de plank niet snel beschadigen mocht u besluiten er op te gaan snijden. Bovendien zullen er niet snel etensresten of bacteriën in de plank trekken, dit komt doordat deze houtsoort oliehoudend is. Maar waar komt deze geweldige houtsoort eigenlijk vandaan?

 • Presentatieplanken: wat zijn het nou precies?

  Waar zie je het tegenwoordig niet? Een theeplank of een koffieplank. Als u een bakje koffie of thee gaat drinken bij een horecagelegenheid om de hoek, is de kans groot dat u deze gepresenteerd krijgt op een presentatieplank. De planken worden steeds populairder door de handigheid van het product: je kan verschillende koffie- of theesoorten kwijt op de plank, suiker en melk (of zelfs een glaasje water) en buiten dat ziet het er natuurlijk super leuk uit voor de gast. Maar niet alleen voor koffie- en thee bestaan er presentatieplanken. De planken zijn er in veel soorten en maten.
 • Het verrassende effect van voordelige serveerplanken

  Goedkope borrelplanken: wie wil dat nou niet? Borrelplanken ofwel tapasplanken zijn de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Elk restaurant, hotel of café heeft ze wel. Maar waarom? Buiten dat de planken uw producten een mooier uiterlijk geven, zijn ze ook nog eens heel handzaam. Perfect als relatiegeschenk, presentatiemateriaal of als onderdeel van uw kerstpakket. Wist u trouwens dat een borrelplank voor een verassend positief effect kan zorgen?
 • Verschil tussen rode en witte wijnglazen

  Waarom zit er verschil tussen rode en witte wijnglazen? Het antwoord op deze vraag is redelijk simpel. Dit heeft namelijk te maken met het ademen van de wijn. Rode wijn heeft zuurstof nodig om tot een bepaalde smaak te komen. Bovendien is het van belang voor het vrijkomen van de aroma’s in de wijn. Rode wijnen zijn vaak complexere wijnen en hebben hierdoor ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Een witte wijn is minder complex en hoeft niet te ademen. Maar wat is het verschil tussen rode en witte wijnglazen nou precies?
 • Soorten drinkglazen en hun functie

  In de 16e en 17e eeuw maakte alleen rijke nog gebruik van deze glazen, maar tegenwoordig maken wij er allemaal gebruik van: de drinkglazen. Een hol glazen voorwerp om uit te drinken. Het drinkglas is er in vele soorten en maten. De meest bekende glazen zijn toch wel de tumblers, longdrinks en colaglazen. Maar welke soorten kent u nog meer? In het komende blog leest u meer over de verschillende soorten drinkglazen en hun functie.